2022.12.02., péntek - Melinda, VivienZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Lecsónapi adomány a gondozóháznak

2022. november 17. csütörtök, 18:52
Szerző: V.Zs.; Fotó: Katona Tibor
Augusztus 6-án tartották idén a landorhegyi jótékonysági lecsónapot. A rendezvényen befolyt összeget sajtótájékoztató keretében a városházán adták át az idősek gondozóháza részére.

 

Balaicz Zoltán polgármester jelezte: minden zalaegerszegi program során igyekeznek adományokat gyűjteni az arra rászoruló intézmények számára. A Landorhegyen élők ismét bizonyították az önzetlen segítséget.

A lecsónap 250 ezer forint bevételt hozott, ehhez még 100 ezer forinttal járult hozzá Vigh László országgyűlési képviselő, aki köszönetet mondott a főző csapatoknak és valamennyi résztvevőnek. Makovecz Tamás és Szilasi Gábor a városrész önkormányzati képviselői arról szóltak, miért a lecsóra esett a választás. Egyszerű a válasz, mert ez a szezon kedvenc étele. Tíz főzőcsapat főzött többféle recept alapján.

Pálfiné Vass Györgyi intézményvezető megköszönte az adományt, melyből új ágynemüket fognak vásárolni az idősek számára. Flaisz Gergő intézményvezető hangsúlyozta, a Keresztury VMK a jövőben is tervez hasonló rendezvényeket a településrészi önkormányzattal közösen. 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK