2020.06.04., csütörtök - Bulcsú Zalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Lezárásra kerülnek a zalaegerszegi kirándulóhelyek

2020. április 10. péntek, 08:54
Közlemény
A húsvéti négy nap idejére lezárásra kerül a TV torony parkolója, az Azáleás-völgy parkolója és bejárata, az Alsóerdő, Panoráma út alsó és felső része, az alsóerdei, volt napközis tábor területe, az Aranyoslapi forrás parkolója, hídja, szalonnasütő környéke, a Vizslapark közösségi gyülekezési terei, a Parkerő parkolója, bejárata, közösségi gyülekezési terei, valamint a Gébárti-tó parkolója, hídjai, közösségi gyülekezési terei.

A maszkkal rendelkezők számára kötelező azok viselése a közösségi tereken

Továbbra is érvényben marad, hogy valamennyi játszótér és sportpark sem látogatható - adta hírül Balaicz Zoltán polgármester pénteki közleményében. A megyei rendőrfőkapitányság, a zalaegerszegi városi kapitányság, a közterületfelügyelet, a polgárőrség, és a honvédség alakulatai és járőrei ebben a négy napban maximális erővel, fokozott jelenléttel és határozott fellépéssel jelennek meg a fent említett helyszíneken, továbbá valamennyi városrészben. Minden, a kijárási korlátozásról szóló rendelettel ellentétes, felesleges és konkrét cél nélküli csoportosulás esetén intézkedésre kerül sor.

Az Aranyoslapi forrás sem látogatható az ünnepek alatt (ZalaMédia archív)

Amennyiben az udvarias, de erélyes felszólítás már nem elég, a kijárási korlátozás szabályait megszegők a maximálisan kiszabható pénzbírságban fognak részesülni!
A már maszkkal rendelkezők számára a közösségi tereken, üzletekben és egyéb találkozásokra alkalmas területeken kötelező ezen védelmi felszerelés használata - áll a közleményben.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK