2021.09.22., szerda - MóricZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Pedagógusokat díjaztak

2021. június 01. kedd, 19:10
Szerző: -pet-; Fotó: pP
Díjátadásra került sor a Pedagógusnap alkalmából a városházán. A saját szakterületükön kiemelkedő munkát végző tanárok és óvodapedagógusok munkáját ismerte el a városvezetés.

Jövőbe mutató munkát végeznek

Nincs szebb dolog, mint gyerekeket, fiatalokat tanítani, annál is inkább, mert ez egy jövőbe mutató feladat – fogalmazott Balaicz Zoltán a díjátadón. A polgármester hozzátette: bár az iskoláknak nem a város a fenntartója, mégis fontosnak érzik az együttműködést, és hogy megköszönjék a pedagógusok áldozatos munkáját. Ezért gondoltak arra, hogy a szakmai nap apropóján jutalmazzák a mindazokat, akik hosszú évek óta, és magas színvonalon végzik nap, mint nap a munkájukat.

A most első alkalommal átadott elismerés többek között azoknak az óvónőknek és tanároknak járt, akik a módszertan, vagy a tanulásszervezés, ezenkívül a környezettudatos nevelés kialakítása, az esélyegyenlőség megteremtése és az innováció terén kiemelkedőt alkottak. A munkájukat pedig mindig felkészülten, alázattal, kedvességgel és kellő nyitottsággal, empátiával végzik. Legyen szó a kollégákkal, vagy a gyerekekkel való kapcsolatról.

Az idei évben Kecskés Imréné (Napsugár utcai tagóvoda), Szabados Piroska (Űrhajós úti óvoda), Inkovics Péterné (Űrhajós utcai óvoda), Bödör Gabriella (Landorhegyi-iskola), Nagy Imre (Csány László Technikum), Kovács Józsefné (Mikes utcai tagóvoda), Haluska Istvánné (Kis utcai óvoda), Szőkéné Szente Júlia (Petőfi utcai tagóvoda), Horváth Marianna (Radnóti székhelyóvoda), Pénzesné Horváth Éva (Napsugár utcai tagóvoda) és Kovács Tibor (Zrínyi Miklós Gimnázium) vehette át a díjat.
     

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK