2021.05.07., péntek - GizellaZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Új parketta, vizesblokk és fénytechnika

2020. november 13. péntek, 17:14
Szerző: ZalaMédia
33 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével a Széchenyi 2020 program keretében megvalósult a Városi Hangverseny és Kiállítóterem részleges megújítása.

Befejeződött a Városi Hangverseny és Kiállítóterem belső tereinek felújítása

Illusztráció. (Fotó: ZalaMédia archív/pP)

A Keresztury Dezső VMK, mint projektgazda a ZEGIKON Helyi Közösség Fejlesztési Stratégia keretében kiírt “Városi közösségi terek infrastrukturális fejlesztése” című TOP-os pályázati felhíváson nyert támogatást.

A projekt során megtörtént az épület érintett helyiségeinek infrastrukturális felújítása és eszközparkjának korszerűsítése. A fejlesztés révén a 21. századi elvárásoknak megfelelő rendezvények, kulturális programok lebonyolítására nyílik mód. Jelen fejlesztés közösségi célt szolgál, s hozzájárul a kulturális szolgáltatások magasabb színvonalú biztosításához.

A projekt során megtörtént a nézőtér parkettaburkolatának felszedése, korszerű anyagokkal megvalósított cseréje, valamint a vizesblokkok és öltöző helyiségek teljes körű megújítása. Ezen felül fénytechnikai eszközök is beszerzésre kerültek a megújított közösségi térbe. Az épület részleges – az örökségi értékek sérelme nélkül elérhető – akadálymentesítése is kivitelezésre került.

A hivatalos projektzáró eseményre a koronavírus-járvány miatt egy későbbi időpontban kerül sor.
 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK