2024.07.22., hétfő - MagdolnaZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Elkezdődött a „Zóna étterem” felújítása

2017. július 07. péntek, 18:21
Sajtóközlemény
A „Zóna étterem” beruházására vonatkozó vállalkozási szerződést július 5-én írta alá dr. Sifter Rózsa kormánymegbízott. Az építkezés június 10-én hétfőn kezdődik meg.

A beruházás során megvalósul az épület vízszigetelése, valamint az egyes elöregedett, tönkrement tartószerkezetek megerősítése. A nagy belmagasságra tekintettel acélszerkezetes osztószintek kerülnek kialakításra a kedvezőbb helykihasználás érdekében. A mai kor elvárásainak megfelelően megújul az épület teljes gépészeti és villamos rendszere, különös tekintettel a speciális informatikai rendszerekre. A teljes alapterületen új burkolatok készülnek, valamint megújulnak a felületképzések is. Energetikai fejlesztés is megvalósul, mely érinti az épülethatároló szerkezetek szigetelését, a nyílászárók cseréjét, világításkorszerűsítést, fűtéskorszerűsítést, valamint a napelemes rendszer kiépítését.

A Zala Megyei Kormányhivatal sajtóközleményében azt is írják, hogy a beruházás közel 300 millió forint hazai, valamint európai uniós forrásból valósul meg. A megújtott épület földszintjén a Zalaegerszegi Járási Hivatal második kormányablakát alakítják ki.

A munkálatok ütemezéséről folyamatosan tájékoztatják a lakosságot. A kivitelező 2017. július 5-én a munkaterületet birtokba vette, a kivitelezési munkálatok ténylegesen 2017. július 10-én kezdődnek meg. Az érintett területen az építkezés ideje alatt forgalmi változásra kell számítani.

A Zala Megyei Kormányhivatal kéri és köszöni a zalaegerszegi lakosok és az arra közlekedők türelmét a munkavégzés ideje alatt.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK