2024.02.20., kedd - Aladár, ÁlmosZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Jó ütemben halad az uszodaépítés

2020. november 20. péntek, 18:40
Szerző: -pet-; Fotó: pP
Napról napra látványosabb a Göcseji- és Mártírok utca sarkán az új fedett uszoda építése. Mind a főépület, mind pedig a strand fogadóépületének kivitelezése újabb szakaszba lépett. Már kezd kirajzolódni az épület tömege és tagozódása.

Az aktualitásokkal kapcsolatban Gecse Péter alpolgármester érdeklődésünkre elmondta: a Göcsej út felőli oldalon a hétvégén szerelték fel a falpanelokat. Ezenkívül zajlik a főépület pincéjének tisztasági festése, az épületgépészeti- és villamossági szerelések, a tanmedence térben pedig elkezdődött a padozat hőszigetelése és az aljzatbetonozás. De a leendő jakuzzi zsaluzása, vasszerelése és betonozása is. Felmérték továbbá a függönyfalat, melynek megkezdődött a gyártása, a tervek szerint két héten belül fel is szerelik.

Ami a strand fogadóépületét illeti: itt a belső vakolási, homlokzatképzési, vízszigetelési munkákat, továbbá az épületvillamossági szereléseket és a szennyvíz–, vízvezeték-hálózat kiépítését végzik a szakemberek. 

Mint arról többször beszámoltunk, a Modern Városok Program részeként megvalósuló, 9,5 milliárd forint összköltségű beruházással a térség legnagyobb uszodája létesül Zalaegerszegen. A háromszintes, nyolcezer négyzetméteres, 270 férőhelyes lelátóval rendelkező komplexum FINA-versenyek lebonyolítására is alkalmas lesz. 
 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK