2024.06.16., vasárnap - JusztinZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Nyolc dolgozó munkáját ismerték el

2023. szeptember 16. szombat, 11:56
Szerző és fotó: Antal Lívia
A Városgazdálkodási Kft. hagyományaihoz híven kötetlen találkozóra invitálta munkatársait. Az önkormányzat alsóerdei vendégházánál tartott rendezvényen ezúttal azokat a kollégáikat ismerték el, akik Zalaegerszeg még szebbé tételén munkálkodnak, akiknek köszönhető a közterületek tisztasága, és város egyedi és látványos virágosítása. Ennek eredményét a Virágos Magyarország zsűrije is már elismerte.

Köszönetképpen a város tisztántartásáért és virágosításáért

Fülöp Nikoletta, Horváthné Horváth Gabriella, Horváth Alexandra, Balaicz Zoltán, Czender Szilvia,
Horváth István, Horváth Mónika, Géczi Róbert, Horváth Zsanett, Németh László

Erről Horváth István ügyvezető beszélt, kiemelve azt, hogy az ágazat munkáját dicséri a legvirágosabb város cím elnyerése. Ennek kapcsán megemlítette, hogy az elismeréseket kivívó virágosítások tervezése Kovács Mihály főkertész és Kovács Brigitta, az Aranyeső Kertcentrum vezetőjének érdeme. A Városgazdálkodási Kft.-nek ezen felül mintegy másfél millió négyzetméternyi közterületről kell gondoskodnia, amit idén megnehezített a csapadékos időjárás. Tevékenységükhöz a kegyeleti szolgáltatás és a 17 köztemető, továbbá a város 3500 fizető parkolójának, valamint saját tulajdonú fizető parkolóik üzemeltetése is hozzátartozik. Szerteágazó a munkájuk, amelyben a legfontosabb elvárás, hogy a város polgárainak igényeit maximálisan kielégítsék, fogalmazott.

Horváth István emlékeztetett arra, hogy a járvány időszaka felülírt sok mindent, így a 70 éves jubileumi ünnepséget egy évvel később, tavaly, 2022-ben tudták megrendezni. A családi napok is elmaradtak. A mai ünneppel azonban vissza szeretnének térni a rendes kerékvágásba. Az ügyvezető mindenkinek jó szórakozást kívánt. Megköszönte valamennyi munkatárs munkáját, kiemelve azt, hogy legnagyobb erősségük a csapatszellem.

A Városgazdálkodási Kft. tevékenységei révén az önkormányzat egyik legfontosabb cége, amelynek működését sem a koronavírus-járvány, sem az energiaválság nem rendítette meg, emelte ki Balaicz Zoltán polgármester. Mint mondta, a gazdasági társaság munkatársai a hétköznapokon és sokszor a hétvégeken is azért dolgoznak a közterületeken, hogy szép, tiszta környezetben érezhessék magukat a városlakók. A polgármester kifejtette, természetesnek vesszük a fesztiválok utáni rendet, az ágyásokat díszítő virágkompozíciókat és a Virágos Magyarország mozgalom eredményeit. Az ez évi kitüntetésekkel éppen azon nyolc dolgozó munkáját szeretnék megköszönni, akik szerényen és észrevétlenül teszik mindezt.

A belváros tisztántartásáért, fesztiválok utáni rendbetételéért Géczi Róbert és Németh László vehetett át oklevelet és jutalmat. A város virágosításában résztvevő kolléganők úgyszintén. Horváth Mónika, Horváth Zsanett, Horváthné Horváth Gabriella, Horváth Alexandra, Fülöp Nikoletta és Czender Szilvia plusz jutalomként Zalaegerszeg osztrák testvérvárosába, Klagenfurtba kirándulhat még az ősszel.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK