2024.05.17., péntek - PaszkálZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Gálaest a Hevesi Sándor Színházban a táncművészet világnapján

2024. április 29. hétfő, 19:15
Szerző, fotó: Bánfi Kati
A tánc, illetve a táncművészet világnapja alkalmából a zalaegerszegi Gála Társastáncklub Egyesület szervezett műsort. Nemcsak szervezőként voltak jelen a különböző táncstílusokat felvonultató rendezvényen, hanem több korcsoportnyi saját nevelésű táncossal is.

A Gála Társastáncklub Egyesület szervezett műsort, melyen utánpótlás csoportok is felléptek

A rendezvénynek, melyet immár hagyományosan, 2000 óta tartanak meg április 29-én, vagy ahhoz közel eső vasárnapon, ismét a Hevesi Sándor Színház adott otthont. A műsorszámok és a csoportok felkonferálója Kuzma Renáta és Kuzma Péter, a Gála Társastáncegyesület vezetői, tanárai voltak. Köszöntőt dr. Vadvári Tibor alpolgármester mondott, többek között hazai és külföldi táncművészek szavait megidézve. 

Különböző táncstílusok bemutatásával a szervező egyesület több csoportja, az utánpótlás és ifjúsági korosztály adott ízelítőt a tudásukból, valamint több zalaegerszegi és környékbeli iskola tánccsoportjai, a Zalai Táncegyüttes, az Ezer Rózsa Kertje Hastánccsoport, ezenkívül szólisták, illetve Nagykanizsáról és Zalalövőről érkezett táncosok álltak a közönség elé. 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK