2024.05.03., péntek - Tímea, IrmaZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

KATTintások- Katona Tibor képeiből nyílt kiállítás a Liszt-iskolában

2024. január 23. kedd, 13:03
ZalaMedia
Címkék:
KATTintások címmel fotókiállítás nyílt hétfőn a Zalaegerszegi Liszt Ferenc Általános Iskola galériájában. A magyar kultúra napja alkalmából rendezett tárlaton Katona Tibor fotóriporter válogatott képei láthatók.

„A fotókon megörökített pillanatok mindannyiunknak szólnak!”

Kultúra, közélet, sport csak néhány téma a kiállított 26 képet illetőleg, mely sokszínűségét tekintve következtethet a látogató Katona Tibor fotóriporter több mint két évtizedes munkásságára. A tárlatmegnyitón Winklerné Fehér Lívia intézményvezető köszöntötte a résztvevőket és elmondta, az iskolában évente legalább négyszer rendeznek kiállítást, melyek közül az egyik fotókiállítás. 

A kiállítást Bóbics László, Gyulai István-díjas sportújságíró nyitotta meg. Köszöntőjében visszaemlékezett a Katona Tiborral való ismeretségükre, ami később munkatársi kapcsolattá vált a Zalai Hírlapnál. Számtalan közéleti és sporteseményen találkoztak és dolgoztak együtt. Az utóbbi időben Bóbics László könyveinek képes illusztrálásában segített, jelenleg pedig az MTI fotósaként már a vármegyehatáron túlra is kitekintve az országos sajtóban jelennek meg képei. A Zalaegerszegi Sajtófotó Kiállítás alapítói között szerepel és számos helyi sportklub kommunikációját segíti fotóival. 

A rendezvényen a Liszt-iskola diákjai és tanárai közreműködtek.

A fotókiállítást március 14-ig tekinthetik meg az érdeklődők, természetesen iskolaidőben.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK