2024.07.22., hétfő - MagdolnaZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Lapszámbemutató a Pannon Tükörnél

2017. május 24. szerda, 18:42
Szerző: -pet-; Fotó: pP
Legfrissebb lapszámait mutatta be a napokban a Pannon Tükör folyóirat szerkesztősége. A Mimosa kávézóban megrendezett találkozón szó esett a lap és a Pannon Írók Egyesületének aktuális híreiről, valamint a közelgő ünnepi könyvhét programjairól is.

Kaj Ádám, a kulturális folyóirat főszerkesztője többek között elmondta: változott a lapot kiadó Pannon Írók Társasága vezetése. Cséby Géza helyére – aki tavaly csak egy évre vállalta az elnökséget – dr. Gyimesi Endrét választották az egyesület elnökének.

Kaj Ádám (jobbról) főszerkesztő köszöntötte a résztvevőket

A lap legújabb számainak tartalmát Szemes Péter főmunkatárs ismertette, majd az est folyamán a FÉLonline.hu internetes magazin Fél10 című antológiájának bemutatására is sor került. A március-áprilisi Pannon Tükörben többek között Arany János születésének 200. évfordulójára is megemlékeznek egy összeállítással.

A rendezvényen jelen lévő Kiss Gábor, a megyei könyvtár elnöke a közelgő ünnepi könyvhéttel kapcsolatban elmondta: a június 8-12 között zajló könyvhét megnyitójára idén a Mimosa kávézóban kerül sor. Programok ezenkívül a Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtárban is lesznek.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK