2024.07.12., péntek - Izabella, DalmaZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Még nem tudni mi lesz a karácsonyi bestseller

2020. december 07. hétfő, 18:19
Szerző: -pet-; Fotó: pP
Egyelőre Edith Eva Eger Az ajándék, valamint Presser Gábor életrajzi könyve a legnépszerűbb a vásárlók körében. Bár a karácsonyi roham még várat magára – mondta lapunk érdeklődésére az adventi vásárlási trendekkel kapcsolatban Horváth Norbert, a Simon István Könyvesház üzletvezetője.

Nőtt az online könyvrendelés

Az ajándék című kötet 12 életmentő leckét ajánl, melyekkel megszabadulhatunk a romboló mintáinktól. A Presser pedig a népszerű zenész személyes vallomásait, visszaemlékezéseit gyűjti össze, amit ő maga jegyzett le.

Horváth Norbert a két legkeresettebb kötettel. Azt még nem tudni, hogy mi lesz a tél slágerkönyve

Az üzletvezető elárulta: az utóbbi napokban sok fogyott Kepes András új könyvéből is, ami pedig az ifjúsági irodalmat és a gyerekkönyveket illeti, a Harry Potter köteteket még mindig rengetegen keresik. Ezenkívül a Bogyó és Babóca népszerűsége is töretlen; Csengettyűk címmel most jelent meg a sorozat újabb, karácsonyra hangoló darabja.

Hogy az adventi időszak hátralevő részében milyen könyvek futnak majd fel, azt egyelőre nem lehet tudni, az utolsó hét dönti majd el a „versenyt”. Annál is inkább, mert nagyon sok új kiadvány látott most napvilágot. Az emberek pedig szeretik az utolsó napokra halogatni a vásárlást.

A szakemberek annyit viszont már érzékelnek, hogy a járvány miatt az online könyvrendelések száma megugrott; az átvevőpontként is üzemelő boltba sok vevő érkezik az interneten megvásárolt kötetekért.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK