2024.04.17., szerda - RudolfZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Pirosba és rózsaszínbe öltözve

2022. február 14. hétfő, 17:33
Szerző és fotó: Antal Lívia
Pirosba és rózsaszínbe „öltözött” a február 14-i Valentin-napra a Schneider Electric MG Zala Hock János úton működő gyára. A dolgozók jelentős része csatlakozott a szeretet és szerelem ünnepén a felhíváshoz, még a munkaköpenyek alól is kikandikáltak a piros és rózsaszín ruhadarabok és kiegészítők.

Valentin-nap a Schneider Electric gyárában

Gyovai Irma HR-vezető elmondta, az attrakció lényege éppen ez volt, hogy Valentin-napra minél több munkavállaló érkezzen piros és rózsaszín öltözetben. A vállalati körökben egyedinek számító kezdeményezés jó fogadtatásra talált. Kitűnő alkalmat nyújtott arra, hogy a kollégák saját magukban és egymás között is erősítsék a közösséghez tartozás élményét. A szeretet ünnepén nem hagyható figyelmen kívül az ajándékozás sem, ezért valamennyi munkavállalójának egy-egy tábla csokival kedveskedett a gyár vezetése.

– Jelenleg is kínálunk álláshelyeket, így minden lehetőséget megragadunk, hogy megmutassuk leendő munkavállalóinknak, hogy a Schneider Electric egy törődő, gondoskodó, odafigyelő munkahely, ahol jó eltölteni a munkaórákat. Természetesen azt is fontosnak tartjuk, hogy meglévő munkatársaink minél erősebben kötődjenek a vállalathoz, jól érezzék magukat nálunk – mondta el az esemény céljáról Andrej Myasnikov, a Schneider Electric MG Zala gyárigazgatója.

Egy nehéz időszak után kiváló lehetőséget adott erre a Valentin-nap. Ez volt az első ilyen közösségi nap, amit majd minden hónapban követ egy-egy vidámságra okot adó esemény.

A 2021-ben a világ legfenntarthatóbb vállalatának választott Schneider Electric két zalaegerszegi gyárában 550 főt foglalkoztat. Többségük hölgy, így szívesen vették a Valentin-napi gesztust, de férfi kollégáik sem voltak restek pirosba öltözni.

S ha már a Valentin-nap a szerelem, a szerelmesek napja, Kiss Margitot két évvel ezelőtt ezen a napon jegyezte el a kedvese. Mint mondta, az idei évi Valentin-napot már házaspárként töltik el kettesben finom vacsora mellett, amit ő készít.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK