2024.05.30., csütörtök - Janka, ZsanettZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Bordélyházat működtettek egy keszthelyi épületrészben

2023. október 13. péntek, 10:01
Közlemény
A Keszthelyi Járásbíróság a 2023. október 12. napján megtartott előkészítő ülésén prostitúció elősegítése bűntette miatt ítélte el a korábban táncoslányként dolgozó vádlottat.

A vád szerint a néhai I. rendű vádlott férfi Keszthelyen egy bérelt épületrészben bárt üzemeltetett, ahol táncoslányokat alkalmazott. A lányok azon kívül, hogy a vendégek részére italt kínáltak és táncoltak nekik, igény esetén szexuális szolgáltatásokat nyújtottak pénz ellenében. Ehhez a tevékenységhez a néhai I. rendű vádlott három, franciaággyal, zuhanyzóval ellátott szobát biztosított.

A férfi távollétében a II. rendű társa, aki az ingatlan egyik lakrészében élt - és korábban szintén táncoslányként dolgozott -, irányította az üzletet. A nő állapodott meg a szexuális szolgáltatást nyújtó hölgyekkel a szolgáltatás körülményeiről, időpontjairól, a szobák beosztásáról, illetve átvette tőlük a szexuális cselekményért kapott juttatást. A pénzt a néhai I. rendű vádlott kezelte, társával megosztoztak rajta, illetőleg a prostituáltaknak visszaadta az összeg felét. 

A Keszthelyi Járásbíróság a történteket elismerő, a bűnösségét beismerő és a tárgyaláshoz való jogáról lemondó II. rendű vádlottat bűnösnek mondta ki bordélyház fenntartásával, vezetésével elkövetett prostitúció elősegítésének bűntettében, ezért őt 1 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélte, amelynek végrehajtását 2 év próbaidőre felfüggesztette.

Az ítélet jogerős - tájlkoztatott  Dr. Bartalné dr. Mentes Judit sajtószóvivő.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK