2020.10.25., vasárnap - Blanka, BiankaZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

DK: Tao-pénzek

2018. február 04. vasárnap, 20:10
Szerző: V.Zs.
Címkék: Közélet, Politika
„A Demokratikus Koalíció meggyőződése, hogy a sportegyesületek tao-támogatása a családok egyike”- fogalmazott a párt sajtótájékoztatóján Nagy Zoltán, megyei közgyűlési képviselő. Hozzátette: a DK azon dolgozik, hogy kiderítse, mire mentek el a magyar adófizetők milliárdjai a magyar sportklubokban.

Keresztes Csaba, az 1-es választókerület elnöke bejelentette, hogy közérdekű adatigényléssel fordulnak a ZTE kosárlabda klubhoz. Választ várnak arra, hogy a klub összesen mennyi támogatást kapott és a ezt pontosan, tételesen mire fordította. Elmondta, a zalaegerszegi kosárlabda csapat az elmúlt évben szép sikereket ért el, a csapat megérdemli a támogatást, a fejlesztéseket. Ezért is szeretnék tudni, hogy a kapott több mint egymilliárd forint valóban sportra, utánpótlás nevelésre ment el és nem más érdekeket szolgált.

„Tiszta ügyeket és tiszta zsebeket” szeretnének, mondta Keresztes Csaba, aki a párt programjából idézve leszögezte: amennyiben pártjának lehetősége lesz, megszüntetik a kiemelt látványsportok TAO terhére való támogatását, a rendszer haszonélvezőit pedig elszámoltatják.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK