2021.09.18., szombat - DiánaZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Elnökhelyettesi kinevezés a Zalaegerszegi Törvényszéken

2020. március 30. hétfő, 16:00
Közlemény
Dr. Senyei György, az Országos Bírósági Hivatal elnöke 2020. április 1. napjával a Zalaegerszegi Törvényszék elnökhelyettesének nevezte ki dr. Adorján Csaba törvényszéki bírót.

Dr. Adorján Csaba 1995-ben szerzett jogi diplomát a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán, majd a Zalaegerszegi Városi Bíróságon kezdett dolgozni fogalmazóként. Két évvel később bírósági titkár, majd 2000-ben bíró lett. Kezdetben büntető és szabálysértési ügyszakban járt el, majd polgári és gazdasági területen tevékenykedett. Dolgozott a Lenti Városi Bíróságon, a Keszthelyi Városi Bíróságon, valamint a Zalaegerszegi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróságon is. 2008-ban került a Zalaegerszegi Törvényszékre, ahol ítélkező tevékenységét gazdasági és polgári ügyekben, valamint felszámolási és csődeljárásokban végezte.

2018. október 18-tól a törvényszék megbízott elnökhelyettese, több munkacsoport tagja, a beszédleíró programok koordinátora. Elnökhelyettesi megbízása 6 évre szól - adta hírül Dr. Bartalné dr. Mentes Judit sajtószóvivő.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK