2024.04.19., péntek - EmmaZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Fejlesztés indul a zalaegerszegi Göcseji úton

2023. szeptember 28. csütörtök, 14:09
Közlemény
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. és Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzatának együttes beruházása indul 2023. október 2-án, hétfőn, 8 órától a Göcseji úton.

A fejlesztés keretében először a déli oldali útszegélykövek cseréje és a járda szakaszos felújítási munkái kezdődnek a Závodszky István utcai csomóponttól a Göcseji úti temető nyugati sarkáig. A szegélybontás és építés során a déli oldali forgalmi sáv érintett szakaszon történő lezárása mellett folyik a munka, illetve a szakaszon a járdafelújítás ideje alatt csak korlátozottan biztosítható a gyalogos közlekedés.

A munkák befejeztével a kivitelezés az északi oldalon folytatódik, mely a Platán sor és a Déryné utca közti szakasz azonos műszaki tartalmú munkáival folytatódik. Jelen kivitelezés során az északi oldali forgalmi sáv elzárása és a járda korlátozott használhatósága mellett zajlanak a munkák. 
Az útszegélyezési és járdafelújítási munkák előreláthatólag egy hónapot vesznek igénybe, mely idő alatt a jelzett korlátozásokra kell számítani. 

Kérjük és köszönjük a lakosság és a forgalomban résztvevők türelmét és megértését! 
 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK