2022.05.25., szerda - OrbánZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Góra Balázs az MSZP-Párbeszéd közös jelöltje

2018. január 17. szerda, 20:35
Szerző: V.Zs.
Helyi megállapodás született az MSZP városi szervezete és a Demokratikus Koalíció Zala megyei 1. számú Választókerületi Szervezete között, mely szerint az április 8-i országgyűlési képviselőválasztáson Góra Balázst az MSZP-Párbeszéd közös jelöltjét támogatja a helyi DK.

A részletekről Kiss Ferenc, a választókerületi szövetség elnöke és Keresztes Csaba, a DK választókerületi elnöke beszélt. Elhangzott: Góra Balázs személyét a választókerület valamennyi szocialista alapszervezete támogatja.

Helyi megállapodás Zalaegerszegen

A Demokratikus Koalíció nem állít önálló jelöltet, azt kérik a szimpatizánsaiktól, hogy támogassák Góra Balázst, aki több évtizede tagja a megyei közgyűlésnek, jól ismeri a választókerület településeinek életét, munkáját és gondjait.

Góra Balázs elmondta: olyan Magyarországot szeretnének, ahol az emberek sikeresek, nem ellenségeskednek, demokráciában és jogállamban élnek. Ahol az állam az emberekbe fekteti a pénzét, nem a stadionokba és ahol a nyugdíjakból tisztességesen meg lehet élni.  Ahol a gazdasági életben az a sikeres, aki tehetsége, szorgalma alapján jut előre és nem a szűk párt elithez való viszonya alapján.  Magyarországot nem kievezetni szeretnénk Európából, hanem az európai közösség részeként megtartani - fogalmazott. Hozzátette: céljuk, hogy minél több szavazó járuljon az urnákhoz, mert nem csak az szavaz a kormánypártra, aki oda teszi az x-et, hanem az is, akik otthon marad, vagy esélytelen kispártra adja le a szavazatát.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK