2023.01.30., hétfő - Martina, GerdaZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Hollik István: Sorsdöntő lesz az EP választás

2019. május 15. szerda, 19:53
Szerző: V.Zs.
Az Európai Unió és Magyarország szempontjából is sorsdöntő választás előtt állunk május 26-án – fogalmazott Hollik István kormányszóvivő az Európai Parlamenti választással kapcsolatos zalaegerszegi fórumát megelőző sajtótájékoztatóján.

Eldől ugyanis, hogy olyan politikusok lesznek-e az unió vezetői, akik támogatják a bevándorlást, vagy olyanok, akik meg akarják ezt akadályozni. A Fidesz bevándorlás ellenes. Kérdés, hogy Európa meg tudja-e őrizni keresztény kultúráját, amennyiben nem, az veszélyt hordoz magában – hangzott el.

A kormányszóvivő hozzátette: Magyarország keresztény gyökerű és értékvilágú, ezért nem szeretnék az idegen kultúra elterjedését. Két kínálat között választhatnak a szavazók az Európai Parlamenti választásnál. Vagy a bevándorlás pártiakra szavaznak, aminek a multi kultúra az alapja, vagy elutasítják ezt és arra voksolnak, hogy erős nemzetállamok működjenek Európában. A magyar álláspont nagyon fontos ebben a kérdésben.

Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos hozzátette: 21 magyar képviselő foglalhat helyet az Európai Parlamentben, a Fidesz-KDNP 14 mandátummal szeretné képviselni Magyarországot. 
      

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK