2023.06.02., péntek - Kármen, AnitaZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Környezetvédelmi nyílt nap

2022. november 06. vasárnap, 20:14
Közlemény
Címkék:
A Zalaegerszeg Barátai Egyesületnek köszönhetően helyi diákok ismerkedhettek múlt csütörtökön a város környezetvédelmi beruházásaival, fejlesztéseivel.

Az egyesület célja, hogy a felnövekő generáció számára már természetes legyen a környezetvédelem, a környezettudatos magatartás a mindennapokban is. 
A környezetvédelmi nyílt nap keretében a Zalaegerszegi Öveges József Általános Iskola tanulói ellátogattak a Zalavíz Zrt-hez, ahol a cég munkatársa jóvoltából a szennyvíztisztító telep működését tanulmányozhatták, illetve részletes tájékoztatást kaptak az ivóvízbázisról. 

A fiatalokat a Zalai Közszolgáltató Nonprofit Kft. munkatársa is fogadta, és bemutatta a zalai megyeszékhely határában található búslakpusztai hulladéklerakó működését, valamint a szelektív hulladék válogatócsarnok modern eszközeit. 
A diákcsoportok a program befejeztével „Zalaegerszeg – Megtalálod a jövőd!” szlogennel ellátott ajándékcsomaggal térhettek haza. 
A program a Városi Civil Alap támogatásával, A kultúra és a környezetvédelem összeköt minket! című, VCA-KP-1-2022/4-000012 azonosítószámú, projektje keretében valósulhatott meg. 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK