2021.06.13., vasárnap - Antal, AnettZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Közgyűlési döntésekről

2016. október 24. hétfő, 10:56
Szerző: V.Zs.
A rendszerváltozás óta a legrövidebb ülését tartotta a város képviselőtestülete. A zalaegerszegi közgyűlés 22 előterjesztést tárgyalt meg és hozott határozatot közel két óra alatt.

A legfontosabb kérdésekről Balaicz Zoltán polgármester számolt be az ülést követő sajtótájékoztatóján. Személyi kérdésről is döntés született, a VG kft. ügyvezetőjét, Horváth Istvánt 2021. október 31-ig ismét megválasztották a cég ügyvezetőjévé. A polgármester elismerően szólt a kft. munkájáról megemlítve a Virágos Magyarországért versenyben szerzett első helyet.

Elhangzott, a képviselőtestület hatályon kívül helyezte a kéményseprő-ipari szolgáltatással kapcsolatos önkormányzati rendeleteket, mivel ez a feladatellátás már a katasztrófavédelem feladata. A város pályázatot nyújt be a „Jedlik Ányos Terv” keretében elektromos töltőállomások kialakítására, az elképzelések szerint a város négy helyszínén kerülnének felállításra. Balaicz Zoltán szerint ez a döntés a jövőnek szól, hiszen jelenleg még kevés az elektromos autó. A ZTE stadion után elérkezett az idő az Ostoros csarnok (Október 6. tér) felújítására is, a zártkörű pályázati eljárás keretében a ZTE KK Kft. részére értékesíteni kívánja az önkormányzat.

A közmeghallgatás időpontja: november 28. 9 óra (városi díszterem)

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK