2022.05.21., szombat - KonstantinZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Külpolitikáról, békéről a KÉSZ rendezvényen

2019. szeptember 26. csütörtök, 20:25
Szerző: V.Zs.
Címkék: Közélet, Politika
A nemzetközi humanitárius kapcsolatokért felelős miniszteri biztos, dr. Juhász Hajnalka (KDNP) országgyűlési képviselő volt a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége helyi csoportjának a vendége.

A fórum előtti sajtótájékoztatón dr. Császár Zoltán, a KDNP megyei választmányának elnöke mutatta be az előadót, aki az országgyűlés külügyi bizottságának az alelnöke is. Dr. Juhász Hajnalka a kormány humanitárius politikáját mutatta be, szólt a Közel-Keleti helyzetről, a keresztény értékek megvédéséről. „Ne a bajt engedjük Európába, a segítséget vigyük helybe”- mondta. Hozzátette: a Közel-Kelet békéjének megőrzése belpolitikai kérdés is, a cél, hogy ne bomoljon fel a vallási egyensúly, mert akkor a terrorszervezetek erőteljesebben megjelenhetnek Európában. 

Balaicz Zoltán polgármester a KÉSZ-szel való együttműködésről szólt, a jó kapcsolatról, a közös programokról. Jelezte: a város számára fontos a béke és a biztonság. Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos a keresztény értékrend melletti kiállás fontosságáról beszélt. 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK