2023.12.03., vasárnap - FerencZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

LMP: Paksy Zoltán az előválasztáson

2021. június 04. péntek, 16:05
Szerző: V.Zs.
Tíz hónap van hátra a parlamenti választásokig, az ellenzéki pártok összefogtak, hogy közösen váltsák le az Orbán kormányt – fogalmazott zalaegerszegi sajtótájékoztatóján Schmuck Erzsébet, az LMP társelnöke.

Mint elmondta, az ellenzéki előválasztásra szeptember, október hónapokban kerül sor, ennek eredményeképpen születik döntés arról, hogy ki lesz az a személy, aki Zala megye 1-es választókerületében, mint az ellenzék közös jelöltje felveszi a versenyt a Fidesz jelöltjével szemben. Az LMP dr. Paksy Zoltánt, a levéltár tudományos munkatársát, történészt, bölcsészdoktort jelöli, akinek van tapasztalata és ismertsége a térségben. 2014-2018 között önkormányzati képviselőként dolgozott. 2009-ben alapító tagja lett az LMP megyei szervezetének, amelynek azóta is tagja. Schmuck Erzsébet szerint jelöltjük alkalmas arra, hogy az előválasztáson sikeres legyen.

Paksy Zoltán hangsúlyozta: tíz éve foglalkozik politikával, résztvevője a helyi közéletnek és azért dolgozik, hogy a jelenlegi hatalmat leváltsák. Szerinte a kormány „a nyugati multik összeszerelő üzemeként működteti az országot, nincs szükségük kreatív, gondolkodó emberekre, a propagandájuk pedig ötven százalékban az ellenzék mocskolása, a másik ötven százalékban pedig a félelemkeltés”. Ezeken kell változtatni, tiszta, átlátható, az emberekkel igazán foglalkozó közélettel. Ezért a célért fogadta el az előválasztáson való részvételt.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK