2024.04.13., szombat - IdaZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Már az ötödik támogató a cselgáncsozók mellett

2024. február 19. hétfő, 22:09
ZalaMédia
Február 19-én újabb támogatói szerződés aláírását jelentette be a Zalaegerszegi Judo SE, immár az ötödiket. Ezúttal a 3B Hungária Kft. képviseletében Nagy Zoltán vezérigazgató érkezett a szerződéskötésre.

Az Apáczai téri dzsúdóközpontban rendezett összejövetelen Varga Zoltán, az egyesület elnöke elmondta: nagy öröm, hogy már az ötödik helyi vállalkozás áll az egerszegi dzsúdósok mellé. Úgy érzik, hogy sikeres és eredményes munkát végeznek, melyet a helyi vállalkozások is értékelnek. Kiszámítható, takarékos gazdálkodás folytatnak, amit saját maguk próbálnak megoldani, ahogy tették ezt a dzsúdóközpont felújításakor is. Szeretnék továbbra is a lehető legmagasabb színvonalat biztosítani sportolóiknak – fogalmazott.

Hozzátette: fő támogatójuk továbbra is a zalaegerszegi önkormányzat, illetve az országos szövetség valamint a szülők is hozzájárulnak a költségvetésükhöz, de szponzorok nélkül nem tudnák eredményesen működtetni az egyesületet. Jelenleg valamivel több, mint száz sportolójuk van, hatvanan versenyzői státuszban. A legeredményesebb közülük Mátéfi Gábor, aki tagja a junior magyar válogatottnak, emellett korosztályos bajnok is. A szakmai munkát ifj. Nagysolymosi Sándor irányítja, Korpos Judit, Márton Tibor és Varga Zoltán segítik a munkáját. Az erőnléti edzői feladatot Kutai Marcell látja el.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK