2024.06.23., vasárnap - ZoltánZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Sajtótájékoztatót tartott a DK-Momentum szövetség Zalaegerszegen

2024. május 09. csütörtök, 18:05
Szerző, fotó: V.Zs.
Az ajánló íveket leadták, és nyilvántartásba is vették az ellenzéki szövetség polgármesterjelöltjét és az önkormányzati képviselőjelölteket.

Kampányról, és az Európai Unióról

Nagy munka volt, szinte házról-házra keresték fel a választópolgárokat, akiknek köszönik a támogatást – fogalmazott Keresztes Csaba, a DK-Momentum polgármester-jelöltje. Hozzátette: 12 jelöltet neveztek meg első alkalommal, végül a pártszövetség 11 jelöltet indít. Az 1-es választókerületben 2019-ben a közös ellenzéki összefogás jelöltjét legyőzte egy egyesületi színekben induló jelölt, aki most is indul. Arra kérik a DK, a Momentum, illetve valamennyi ellenzéki szavazót, hogy szavazzanak az egyesület képviselőjelöltjére. Személye alkalmas arra, hogy képviselje a városrészt (Andráshida, Szenterzsébethegy, Vorhota) a közgyűlésben.

Békési Tamás és Keresztes Csaba

Keresztes Csaba elmondta, hogy a következő hetekben bemutatják választási programjukat négy témakörben. Szó lesz arról, mit terveznek, milyen Zalaegerszeget szeretnének a jövőben.

Békési Tamás megemlékezett arról, hogy Magyarország húsz éve tagja az Európai Uniónak. „Egyenlő tagok vagyunk, ők a szövetségeseink, a barátaink. Nem csak gazdasági, hanem értékközösség is az unió” - hangsúlyozta. Hozzátette: sajnálja, hogy kormányzati szinten nem emlékeztek meg a huszadik évfordulóról. 
 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK