2021.09.20., hétfő - FriderikaZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Újabb adomány a mozgássérülteknek

2019. július 30. kedd, 20:45
Szerző: ZalaMédia
A Zalaegerszegi Törvényszék a Társadalmi felelősségvállalás programja jegyében újabb adományokat juttattot el a Mozgássérültek Zala Megyei Egyesületének.

A törvényszék „Peren kívül” címmel 2016-ban alkotta meg társadalmi felelősségvállalás programját, amelynek egyik eleme a jótékonyság, illetve a rászorulók segítése. Eddig minden alkalommal az adventi időszakban hirdettünk jótékony akciókat, de az elmúlt évek alatt kialakult jó kapcsolatoknak köszönhetően immár évközben is egyeztetünk a partnerszervezetekkel. 

"Az elmúlt évek során gyűjtöttünk adományt a Zala Megyei Integrált Szociális Intézmény Fogyatékosok Otthonának, a helyi karitaszon keresztül rászoruló családokat támogattunk, erdélyi iskolának adományoztunk, hozzájárultunk a Zala Megyei Szent Rafael Kórház fizioterápiás medencéjének felújításához, adtunk „Mackót a mentőbe”, futottunk a koraszülöttekért, s csaknem 10 éve minden adventkor ajándék műsorral készülünk a megyei kórház pszichiátriai osztályának lakói számára" - adta hírül dr. Vándor Virág sajtószóvivő. 

Hozzátette: tavaly a Mozgássérültek Zala Megyei Egyesületének gyűjtöttek, s már akkor érdeklődtek arról, hogy mire lenne még szükségük a jövőben.  Ennek jegyében 2019 júliusában a bíróság számára feleslegessé vált televíziókészüléket és 20 db telefont vehetett át a szervezet, s oszt majd szét a megye településein.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK