2024.06.21., péntek - Alajos, LeilaZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Vitanap a devizahitelesekért

2017. szeptember 17. vasárnap, 10:03
Szerző: -pet-; Fotó: pP
Azért lesz Soros-tervtől hangos a választási kampány, mert Orbán-terv nincs, hacsak a széteső oktatás és az ellehetetlenülő egészségügy, valamint az országban uralkodó korrupció nem tekinthető annak – fogalmazott Szél Bernadett, a Lehet Más a Politika (LMP) miniszterelnök-jelöltje, társelnöke Zalaegerszegen.

 A párt kétnapos évadnyitó frakció-, valamint elnökségi ülést tartott a zalai megyeszékhelyen. Az első nap tárgyalási szünetében pedig sajtótájékoztatón számoltak be a terveikről. Szél Bernadett elmondta: felkészültek a kampányra és az előttük álló feladatokra. Az pedig, hogy az LMP most először állít miniszterelnök-jelöltet, azt is jelzi, hogy a választások után készek kezükbe venni az irányítást. „Addig is, a legkérlelhetetlenebb ellenzéke leszünk a Fidesznek” – mondta a miniszterelnök-jelölt. Hozzátette: náluk nem Soros-terv van, hanem ha úgy tetszik Szél-terv, ami a megújuló Magyarország terve is egyúttal.

Zalaegerszegen tanácskozott az LMP frakció és elnökség

Elképzeléseiket, melyeket majd kormányra kerülve meg szeretnének valósítani, már ősztől folyamatosan benyújtják törvényjavaslat vagy határozati javaslat formájában a parlamentnek. Ezzel is garanciát adva a választópolgároknak arra, hogy amit elterveztek meg is fogják valósítani. Ilyen például az az 1400 milliárdos béremelési programjuk, amit újra átdolgozva ismét benyújtanak a parlamentnek.

A sajtótájékoztatón elhangzott: az LMP Szabó Tímeával, a Párbeszéd Magyarországért társelnökével együtt vitanapot kezdeményez a devizahitelesek problémájának megoldása érdekében. Ennek részleteiről Hadházy Ákos, a párt társelnöke elmondta: szembesíteni kell a kormányt azzal, hogy mit nem tettek meg a devizahitelesekért. A vitanappal pedig reményt adnak nekik, hogy már csak nyolc hónap van a vissza és utána lesznek olyan tervek, amiket az LMP kormányra kerülve egyből meg tud valósítani.

 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK