2024.06.16., vasárnap - JusztinZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Ajándékcsomag a leglelkesebb vendégeknek

2022. május 31. kedd, 21:25
Szerző: -pet-; Fotó: pP
Kisorsolták a Mustra Grill&Chill gasztronómiai hétvége nyerteseit. Mint arról beszámoltunk, májusban ismét összefogtak a belvárosi vendéglátóhelyek, hogy ezúttal egy szezonnyitó grill-fesztivállal örvendeztessék meg a közönséget.

 Értékelték a Grill&Chill gasztro-hétvégét

Szabó Mercédesz, Bálizs Zsuzsanna és Kámán Tibor

Az esemény május 19-21 között zajlott, hét helyszínen, vagyis hét népszerű vendéglátóhelyen. A gasztro-hétvége alatt egy játékot is hirdettek. A fesztiválra készült ugyanis egy pecsételőfüzet, és ha valaki mind a hét vendéglátóhelyen megfordult, majd az utolsó helyszínen névvel/címmel ellátva leadta a „telepecsételt” füzetet, sorsoláson vehetett részt. Az eredmény azóta megszületett: a vendéglátósok által összeállított ajándékdobozt Bálizs Zsuzsanna, Kámán Tibor és Szabó Mercédesz vehette át a Spájzban.

Minden ősszel és tavasszal megrendezik a Mustrát a vendéglátósok

A szervezők egy sajtótájékoztató keretében adták át a nyerteseknek a jutalmat, és egyúttal beszámoltak a gasztro-hétvége eredményeiről is. A Becze Barnabás, a rendezvény egyik ötletgazdája elmondta: az időjárás kegyes volt, a teraszok telt házzal működtek mindenhol. Sőt, a vendéglátóhelyek kapacitásuk legfelső határán dolgoztak. A Mustra rendezvényből szeretnének hagyományt teremteni: az őszi esemény ezentúl a borokat és a borászatokat népszerűsíti, a tavaszi pedig – amolyan szezonnyitó jelleggel – a grill ételekről szól.

Bali Zoltán alpolgármester úgy látja: példamutató kezdeményezést sikerült meghonosítani a városban, és örömteli a vállalkozók összefogása. A program folytatásra érdemes.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK