2024.06.21., péntek - Alajos, LeilaZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Az Év cukrászdája és a legjobb forralt bor

2023. január 26. csütörtök, 10:46
Szerző: -pet-; Fotó: pP
Az Év legkedveltebb vendéglátóhelye verseny „cukrászda/kávézó” kategóriájának nyertese a 2022-es évben a kertvárosi Esztrol süteménybolt lett a közönség szavazatai alapján.

 Megvan a szavazás eredménye

A győztesnek járó emléktáblát és pénzjutalmat Balaicz Zoltán polgármester adta át a tulajdonosoknak. A helyszíni sajtótájékoztatón kiderült: a kicsi üzletet egy testvárpár – Sipos Eszter és Sipos Roland – működteti. A cukrászdát a kilencvenes évek elején még szüleik alapították, a gyerekek pedig tovább vitték a családi vállalkozást.

Az Esztrol sütijei nyerték a cukrászdák versenyét

A város most először hirdette meg két kategóriában (étterem és cukrászda/kávézó) az Év legkedveltebb vendéglátóhelye versenyt, melynek első nyertese a cukrászdák közül a kertvárosi süteményüzlet lett – fogalmazott Balaicz Zoltán. Hozzátette: az internetes szavazáson 1825 voks érkezett ebben a kategóriában.  Második a Legends pub, harmadik pedig a Dolce Vita kávézó lett.

Viola Kitti átvette az elismerést a polgármestertől

Kihirdették a „2022-es Egerszegi Advent legjobb forralt bora” verseny győztesét is. Az elismerést egy új családi vállalkozás, a Violkonyha vehette át. A cég képviseletében Viola Kitti volt jelen a városházán rendezett ceremónián. A nyertesnek járó oklevelet Balaicz Zoltán polgármester adta át, aki felidézte: a versenyt a 2016-os Egerszegi Adventre hirdette meg először az önkormányzat a Városmarketing Irodával együttműködve. Így 2017 januárjában adták át először a díjat. A mostani szavazáson 827-en vettek részt. A nyertes a Violkonyha lett, második helyen a Borkocka, a harmadikon pedig a Tütü gasztró busz végzett.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK