2023.12.03., vasárnap - FerencZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Szezonnyitó gasztrohétvége

2023. május 11. csütörtök, 15:42
Szerző: -pet-; Fotó: pP
A világ ízei elevenednek meg május 18-19-20-án hat zalaegerszegi vendéglátóhely jóvoltából. Az idei Mustra Grill&Chill gasztronómiai programon grillételek és különleges zenei ajánlat várja az érdeklődőket.

Grillételek a tavaszi Mustrán

A szervezők sajtótájékoztatón számoltak be a részletekről a Contrast Cafében, melyen Bali Zoltán is részt vett. Az alpolgármester elmondta, ez már a harmadik Mustra, melyet két évvel ezelőtt a Covid-helyzet és a vendéglátás akkori szűk lehetőségei hívtak életre. Örömteli, hogy néhány étterem és bisztró összefogásával egy lassan hagyománnyá váló rendezvénysorozaton vehetünk részt idén is. A hat vendéglátóhely (Alibi, Contrast, Díszpinty, Pedro, Piccolo, Spájz) pedig garancia arra, hogy minőségi ételek és italok közül válogathatunk – tette hozzá.

A szervezők részéről Becze Barnabás, a Spájz tulajdonosa elárulta: egy tematikus hétvégét dolgoztak ki a kollégákkal, melynek lényege, hogy a világ különféle régióinak ízeit kóstolhatják meg egy belvárosi „körjárat” során mindazok, akik részt vesznek az idei Mustrán. A Spájz a Mediterrán-térséget választotta, míg máshol mexikói, karibi, távol-keleti vagy éppen amerikai finomságok kerülnek terítékre. Úgy érzik, hogy a tavaszi szezonnyitó grill-hétvégével és az őszi borfolyammal sikerült elérni azt, amire két évvel ezelőtt a Mustra rendezvénysorozat vállalkozott: a vendéglősök összefogása révén, minőségi ételekkel és programokkal, kulturált módon tudják szórakoztatni a közönséget.

Mivel a rendezvény a terasznyitásról is szól, a szervezők bíznak a jó időben, de arra is készülnek, ha netán hűvösebbre fordulna az időjárás. A részletes program az esemény honlapján (mustrazeg.hu) és Facebook-oldalain érhető el, de hamarosan a postaládájukban is megtalálják a nyomtatott szórólapot a zalaegerszegiek. 
 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK