2024.05.19., vasárnap - Ivó, MilánZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Megkezdte működését az Integrity Magánkórház

2024. április 19. péntek, 16:41
Szerző, fotó: V.Zs.
Zalaegerszegen, a Zárda utcában megkezdte működését az Integrity Magánkórház. A négyemeletes épületben 28 ágyas kórházi fekvőbeteg ellátással, csúcskategóriás gépekkel felszerelt saját intenzív osztállyal, intézeti gyógyszertárral állnak a betegek rendelkezésére.

28 ággyal, 2 szupersteril műtővel, csúcskategóriás gépekkel

Az ünnepélyes átadáson Pigler István (képünkön), a magánklinika tulajdonosa hangsúlyozta: több év kemény munkájának köszönhetően a legnagyobb mérföldkőhöz érkezett az Integrity, hiszen fekvőbeteg-ellátással bővítették a járóbeteg szakrendelést. Ez Zalaegerszeg egyetlen magánkórháza, ahol az egy- és több napos műtétek is saját kórházi háttér mellett zajlanak. 

Mint Pigler István elmondta, a két műtőnek köszönhetően a különböző műtéti típusok elkülöníthetőek, így biztosítható a magas sterilitási biztonság. A két darab 42 négyzetméter feletti műtőblokkban, húszszoros légcserével biztosítják a sterilitást. A kórházi háttérnek köszönhetően kisebb a fertőzésveszély is.  A magas szakmai színvonal mellett a legújabb, mesterséges intelligenciával ellátott csúcstechnikai eszközök és kezelési módszerek pedig lehetővé teszik, hogy hatékonyabban és pontosabban diagnosztizálják a betegeket.

Az egészségügyi intézmény átadásán szólt még a betegellátásról, és a feladatokról dr. Kovács Tamás és dr. Aradi Mihály orvos-igazgató, köszöntőt mondott és gratulált az Integrity Magánkórház működéséhez Balaicz Zoltán polgármester és Galbavy Zoltán, a térség önkormányzati képviselője. 

A köszöntők után Pigler István bemutatta a korszerű vizsgálókat és a két-, illetve háromágyas kórtermeket. 
 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK