2023.06.01., csütörtök - TündeZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Dupla CD és lemezbemutató buli

2018. március 21. szerda, 18:44
Szerző: -pet-
Bocsáss meg címmel megjelent a Takáts Eszter és Zenekara formáció új, dupla CD-je. A pécsi születésű, ám általános- és középiskoláit Zalaegerszegen végző énekesnőnek a kislemezekkel és a remixekkel együtt ez már a 16. lemeze.

A tizenkilenc számból álló új album dalainak szövegét és zenéjét is Eszter szerezte. Kiváló énekesi és dalszerzői képességei miatt az énekesnő évek óta a hazai könnyűzenei élet különös színfoltja, anélkül, hogy sablonossá vált volna.

Takáts Eszter legújabb dalai

Takáts Eszter lényege – a profizmuson túl – épp a folyamatos változás és megújulás képességében rejlik. A zenei sokszínűség a mostani albumon is fellelhető: dalai könnyedek, lírikusak, leginkább sanzonszerűek. De ha úgy tartja kedve, „bekeményít” és gyorsabb tempóra, keményebb hangzásra vált.

Több számból – a címadó dalon kívül az Okozz engem másnak, az Árnyéktánc vagy a Szeretnék veled tiszteletlen lenni című szerzeményekből – klip is készült. A zenekart az énekesnőn kívül Kosztin László (szólógitár), Horváth Mihály (szájharmonika), Giret Gábor (basszusgitár, vokál) és Czimermann Csaba (dob) erősíti.

A zalaegerszegi közönség is hamarosan találkozhat Takáts Eszterrel és zenekarával: március 30-án 21 órától a Club PopUp Undergroundban kerül sor a lemezbemutató koncertre.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK