2023.01.28., szombat - Károly, KarolaZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Hangfürdő a könyvtárakban

2021. december 29. szerda, 19:43
Szerző: Bánfi Kati; Fotó: B.K.
Nem szokványos kikapcsolódási módhoz juthatnak a könyvtárlátogatók Zalaegerszegen. Az Apáczai Tagkönyvtárban új kolléganő dolgozik néhány hete, Bódis Bettina, aki nemcsak a könyvek, hanem a hangtálak világában is elmélyült és időnként hangfürdővel várja az olvasókat a megyei és az Apáczai könyvtárban.

Mentális és fizikális állapotjavulást remélhet, aki részt vesz a közel egy órás hangfürdőben. A 10 különböző hangmagasságon rezgő tál mellett, kalimba, koshi, energia sípok és tingsha teszi teljessé a hangzást, mely jó a fülnek, a testnek és a szellemnek.

Megnyugtat és feltölt, javítja az alvászavarokat, csökkenti az izomfeszültséget és számos problémát orvosol. Bettina nemcsak a felnőtteket invitálja erre a gyógyhatású lazításra, hanem óvodás és kisiskolás gyerekeket is fogadott már a könyvtárban, játékos relaxációra. Célja, hogy szokássá és igénnyé tegye ezt a fajta kikapcsolódási formát, ha lehet, minél fiatalabb korban. 

A résztvevőknek csak kényelembe kell helyezniük magukat, Bettina pedig improvizálva vezet a lélek mélyebb rétegeibe, és hoz vissza egy kipihentebb valóságba. Felvételünk az idei utolsó hangfürdőben készült, Luca napkor. A szolgáltatás egyelőre a könyvtár támogatásával, az olvasók számára ingyenesen érhető el. 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK