2024.06.23., vasárnap - ZoltánZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Maszkokat adományoztak a tankerületnek

2021. május 18. kedd, 20:35
Szerző: -pet-; Fotó: pP
30 ezer darab maszkot adományozott a Flex a Zalaegerszegi Tankerületi Központon keresztül a helyi oktatási intézményeknek. A vállalat korábban már 25 darab automata kézfertőtlenítő készülékkel is támogatta az iskolákat.

Az iskolások védelmét szolgálja

A cég által gyártott 30 ezer darab maszkot a közelmúltban adták át a tankerületi központ igazgatójának, Kajári Attilának. A vállalat részéről Börcz Tamás, a Flex Zala Automotive gyáregység operációs igazgatója, valamit László Levente, a Flex B gyáregységének gyárigazgatója vett részt az eseményen. Az adománnyal a cég a társadalmi felelősségvállalási program keretében szeretne hozzájárulni a vírus elleni további védekezéshez. A járványadatok ugyan napról napra javulnak, ám ez még nem jelenti a pandémia végét. A védekezést ezért a jövőben is fontosnak tartják.

Kajári Attila az adományt megköszönve elmondta: a tankerülethez tartozó iskolákba viszik ki a maszkokat, hiszen a továbbiakban is kiemelt figyelmet kell fordítani a gyermekek egészségének megőrzésére. Az iskolákban belépéskor lázat mérnek a diákoknak, ezenkívül folyamatosan használják a kézfertőtlenítőket, a termeket pedig rendszeresen tisztítják. Az igazgató úgy látja, hogy a tanév végéig mindenképpen hasznukra lesz a most átvett sokezer maszk.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK