2021.04.18., vasárnap - Andrea, IlmaZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Pártállástól függetlenül a városért

2019. október 21. hétfő, 18:50
Szerző: -pet-; Fotó: pP
Átvehették megbízólevelüket a frissen megválasztott önkormányzati képviselők, és a polgármester.

Az októberi helyhatósági választások eredményeképpen tizenketten egyéni választókerületi képviselőként (az egyéni körzeteket a Fidesz nyerte), öten pedig a kompenzációs listáról kerültek a zalaegerszegi képviselőtestületbe. (Hárman a Tiéd a Város Egyesületből, egy az EZÉ-ből, egy pedig függetlenként).

Megkapták megbízólevelüket a képviselők

Balaicz Zoltán dr. Pápai Ferenctől vehette át a megbízólevelet

A 2019-től 2024-ig tartó ciklus megválasztott képviselőinek dr. Pápai Ferenc, a Helyi Választási Bizottság elnöke adta át a megbízóleveleket a városházán. Elsőként az újból bizalmat kapott Balaicz Zoltán polgármester vehette át hivatalosan is a megválasztásáról szóló dokumentumot. Mint azt a ceremóniát követően elmondta: pártállástól függetlenül minden képviselőnek az a célja, hogy a város fejlődjön, és hogy közösen tegyünk az itt élő emberekért, Zalaegerszeg jövőjéért. Sokfélék vagyunk, sok kérdést másképp látunk, de arra kaptunk felhatalmazást a választóktól, hogy, azt nézzük, mi köt össze minket – fogalmazott.

Góra Balázs átveszi a megbízólevelét. Az előtérben Bali Zoltán és Bognár Ákos képviselők

A polgármester a következő öt évben arra számít, hogy a képviselők egymást tisztelve, a személyeskedést mellőzve, szakmai kérdésekre koncentráló vitákat bonyolítanak le. Mert mindenkinek Zalaegerszeg a legfontosabb! – tette hozzá.

Az eseményen pohárköszöntőt mondott Herkliné Ebedli Gyöngyi, aki legrégebb idő óta (21 éve) tagja a képviselőtestületnek. Beszédében ő is az együttműködésre és az összefogásra buzdította képviselőtársait.

Herkliné Ebedli Gyöngyi mondott pohárköszöntőt

Az új közgyűlés ünnepélyes alakulóülésére október 25-én, pénteken kerül sor a város dísztermében.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK