2024.06.24., hétfő - IvánZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Városképek, tájképek

2022. február 01. kedd, 21:02
Szerző: -pet-; Fotó: pP
Lezárult az a helyismereti fotópályázat, melyet a „Helyi identitás és kohézió erősítésének megteremtése Zalaegerszegen” című TOP projekt keretében hirdettek meg a közelmúltban. A beérkezett pályaművekből kiállítás is nyílt a Keresztury VMK Gönczi Galériájában.

Eredményhirdetés és kiállítás a VMK-ban

A tárlatot megnyitva, és a nyerteseket köszöntve Velkey Péter, humánigazgatási osztályvezető elmondta: a cél az volt, hogy a lokálpatriotizmust erősítsék, mert rengeteg olyan értékünk van, amikre büszkék lehetünk. A fotókon mindez jól látszik, hiszen a város és városkörnyék impozáns épületei, szobrai, közterei vagy épp a természetes környezet szépségei tárulnak elénk.

A megmérettetésre harmincan jelentkeztek közel 170 fotóval. A 14 évestől a 70 évesig akadt pályázó. A galériába minden pályaművet kiállítottak, ami jól reprezentálja, hogy mik azok a jelenségek, amik fontosak a városlakóknak, és persze a fotósoknak.

A kiállítás keretében került sor a díjátadóra is. A zsűri első helyen Orbán Ádám munkáit díjazta, második Lengyel Balázs, harmadik pedig Jóna-Horváth Jázmin lett. A díjakat Velkey Péter és Flaisz Gergő, a Keresztury VMK igazgatója adta át a nyerteseknek.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK