2021.09.27., hétfő - AdalbertZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Forgalomkorlátozás a Kossuth utcán

2019. október 18. péntek, 15:22
Sajtóközlemény
Zalaegerszeg központi utcájában, a Kossuth Lajos utcában, a gépjárművek részére fenntartott útszakasz burkolatának cseréjét tervezi a város önkormányzata.

Az elmúlt időszakban már egy szakaszt nagyobb külső hatásnak ellenálló térkőburkolattal láttak el, mely a most induló fejlesztés keretében egy hosszabb szakasszal bővül. (A korábban használt, 10 centiméter vastagságú ARETT típusú térkövet alkalmazzák most is. )

 

A 2019. október 17-én, csütörtökön 9 órakor kezdődött burkolatcsere a Budapest Banktól a Kisfaludy Sándor utcai kereszteződésig tart, mely előreláthatólag egy hónapig korlátozza a belvárosi közlekedést. A kivitelezési munka ideje alatt az érintett szakasz lezárásra kerül a gépjárműforgalom elől. (A beruházás folyamatáról rendszeresen tájékoztatjuk a lakosságot.) A forgalomkorlátozás nem érinti a Berzsenyi Dániel utcai és a Kisfaludy Sándor utcai csomópontot, így a Kossuth Lajos utcáról történő le- és felhajtás az érintett utakról, a jelenlegi forgalmi rend figyelembevételével, zavartalanul biztosított lesz. A gyalogos és kerékpáros közlekedés az érintett útszakaszon a kivitelezési munkák alatt is lehetséges, ám a munkálatok idején nagyobb óvatosságot kíván, melyre ezúton felhívjuk a Tisztelt lakosság figyelmét. 

A kivitelezési munkák a helyi járatú buszok útvonalát is érintik, az érintett tömegközlekedési eszközök a Mártírok útján közlekednek a beruházás ideje alatt. Javasoljuk a gépjárművezetőknek, hogy a kivitelezési munkák ideje alatt, a Mártírok utca mentesítése érdekében egyéb alternatív (Arany János utca, Dózsa György utca) útvonalakat használjanak. 
Kérjük a Tisztelt lakosság megértését és türelmét az elkövetkező időszakban! 

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK