2020.10.27., kedd - SzabinaZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Kertvárosi Vigasságok

2016. szeptember 12. hétfő, 20:19
Szerző: B.K.; Fotó: B.K.
Megújult, kibővített programmal várták a 10. Kertvárosi Vigasságokra a környék lakóit a szervezők. Érdeklődőkben nem is volt hiány sem a vetélkedők, sem a jótékonykodás, sem a sportos és kulturális programok terén.

A rendezvény már délelőtt kezdetét vette egész napos kosárlabda bajnoksággal. Majd délután a zenés programoké volt a főszerep. Köztük sztárvendégként Pál Dénesnek tapsolhatott a közönség. A 2012-ben „Magyarország hangjának” titulát fiatal tehetség vegyes dal válogatásával, mély, öblös hangjával láthatóan minden korosztály kedvére tudott tenni.

kertvárosi vigasság

Szintén felejthetetlen produkció nyújtott a Pyros hagyományőrző görög tánccsoport. Népviseltben lejtő tagjait két buzukis kísérte. Hazájuk több tájáról hoztak bemutatót, s nem maradt el a mosogatás kímélő program, azaz a több készletnyi tányértörés, rózsaszirom-eső és persze a szirtaki. A táncokat a vállalkozó szellemű közönség is kipróbálhatta egy rövid táncház alkalmával.

Szép Bence nem szokványos bűvészműsora okozott még derűt a délután folyamán, hétpróbás feladatok vártak a harcos párokra. Közben a jótékonysági főzésen számos csapat szorgoskodott. Céljuk a légzőszervi betegségben szenvedő gyerekek támogatása volt.

kertvárosi vigasság

A jubiláló rendezvényen óriástorta elfogyasztására invitálhatott Orosz Ferencné képviselő, egyik pékség felajánlásaként. Mellettük még számos szponzor állt a rendezvény mellé, melynek fővédnöke Balaicz Zoltán polgármester, főtámogatója pedig a kertvárosi önkormányzat volt.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK