2020.08.10., hétfő - L?rincZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

A nyár újdonsága: Nyitott Porták Éjszakája

2019. július 12. péntek, 15:18
Sajtóközlemény/ZalaMédia
Címkék: Fesztivál, Kultúra
Július 20-án pirkadattól hajnalhasadásig 12 zalai porta készül extrém programokkal Zalacsánytól Kisgörbőig.

A programsorozat részeként sor kerül többek között éjszakai boros pince túrára, pálinkák éjszakájára, esti harmónia jógára, fáklyás sétára a gazdaságban grill és szalonnasütéssel, de táblafestő est, csillagász éjszaka, kertmozi is szerepel a repertoárban.

Jól hangzik? Szerezzen megismételhetetlen, valós élményeket, ismerje meg a vidéki porták elfeledett életét!
A kiscsoportos, belsőséges programokon betekintést nyerhet a méhészkedésbe, bio-kertészkedésbe, gyógynövény vagy akár pálinka lepárlásba, borászkodásba, beszélgethet vagy akár italozhat is a helyi házigazdákkal. Ez nem egy tömegrendezvény, nem többezres fesztivál, itt a résztvevők aktívan bekapcsolódhatnak és alakíthatják az eseményeket, közös főzéssel, zenéléssel, saját kreatív személyiségükkel. 

Nem maradhat ki a gyerekek kedvence az állatsimogató sem a programból, de még mangalica farmra is elvetődhetnek a gasztro kalandorok.
Vágyik a házi kecskesajt, a falusi füstölt sonka vagy a zalai cukorperec nosztalgikus ízeire? A Zala-völgyében ezeket is megtalálja.

Nyitott Porták és nyitott emberek várják a családokat, baráti társaságokat július 20-án és egész nyáron Hévíz és a Balaton közvetlen szomszédságában.

Bővebb információ és időpontfoglalás: 
www.nyitottportak.hu

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK