2023.06.08., csütörtök - MedárdZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Környezetvédelem gyerekszemmel

2021. november 15. hétfő, 20:41
Szerző: Bánfi Kati; Fotó: B.K.
„Környezetvédelem és Én” címmel írt ki a zalaegerszegi önkormányzat pályázatot a tanév elején általános iskolások számára. Az eredményhirdetésre és az 50 legjobbnak ítélt alkotás kiállítására került sor a Városi Hangverseny és Kiállítóteremben november 11-én.

Az alsós és felsős diákok összesen 430 munkával fejezték ki látásmódjuk az adott téma kapcsán. A dobogósok értékes ajándékokban részesültek. A megjelenteket Bali Zoltán alpolgármester köszöntötte, majd Balaicz Zoltán polgármester nyitotta meg a rendezvényt, elismerve a gyerekek, a jövő generációja érdeklődését a környezetvédelem és klímavédelem kapcsán. A helyezést elért tanulók díjátadója után filmvetítésekre és gondolatcserére került sor. Az egyik filmben Zalaegerszeg klímavédelmi stratégiájáról hangzott el összefoglaló.

Díjazott tanulók: Alsó tagozat: 1. Hóbor Noémi (Liszt-iskola, 4.b.), 2. Horváth Borbála (Dózsa, 2.a.), 3. Balogh Alex (Eötvös, 2.c.). Felső tagozat: 1. Szalai Szonja (Eötvös, 7.b.), 2. Andó Liza (Ady, 6.b.), 3. Varga Kolos (Petőfi, 6.b.).

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK