2024.05.20., hétfő - Bernát, FelíciaZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Megújult a tornaterem

2018. március 04. vasárnap, 19:06
Szerző: V.Zs.; Fotó: Seres Péter
Az Ady Endre Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola tornatermének korszerűsítése 147,13 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével valósult meg.

Sor került a tornaterem nyílászáróinak cseréjére, a külső homlokzati hőszigetelésre, világítás-korszerűsítésre és projektarányos akadálymentesítés is történt. Felújításra került a lapostető is, amely csapadékvíz elleni szigetelést és hőszigetelést kapott.


     Energetikai fejlesztés az Adyban

A projektzáró sajtótájékoztatón Vigh László országgyűlési képviselő, Balaicz Zoltán polgármester, Kaján Attila tankerületi igazgató, Dékány Endre belvárosi önkormányzati képviselő és Czigány László az intézmény igazgatója beszélt a beruházás részleteiről. Elhangzott: a város életében fontos szerepet tölt be az Ady iskola, az oktatás, művészeti nevelés terén szép eredményeket értek el. Felújításra már 2015/16-ban 150 millió forintot fordítottak, ez a folyamat folytatódott a következő években is. Adósak még a régi épület felújításával, ennek megvalósítására pályázatot nyújtottak be.

Egy korszerű tornateremben a diákok megkedvelik a mozgás örömét, és a mindennapos testnevelés fontos lesz számukra, hangzott még el.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK