2024.07.18., csütörtök - FrigyesZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Folytatódik az Egerszegi Páholy

2018. április 12. csütörtök, 13:32
Szerző: -pet-; Fotó: pP
Kamarás Iván színművész estjével folytatódik április 19-én az Egerszegi Páholy. A rendezvénysorozat megújult formában várja a közönséget. A részletekről a Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben tartottak sajtótájékoztatót a szervezők.

Bednárikné Rácz Enikő, a Keresztury Dezső VMK igazgatóhelyettese, a hangversenyterem vezetője elmondta: az egyik legnagyobb változás az, hogy Karáth Anita helyett Buza Beáta lesz az est háziasszonya. Ezenkívül a vendégek elhelyezése is más formát ölt. Csak a földszinti nézőtérre lehet ezután jegyet váltani, a karzaton ugyanis büfé üzemel majd. A körülbelül kétórás program során beiktatnak egy szünetet, hogy a közönség kicsit beszélgethessen egymással. A karzatra helyezett vendéglátóegység pedig jó alkalom arra is, hogy az aktuális tárlatot megnézzék a vendégek.

Társasági esemény, újdonságokkal

Az estek továbbra is talk-show, és produkció részre tagolódnak – mondta Takács Kata, a hangversenyterem művészeti titkára. Ez utóbbi olykor egy konkrét – más városokban is bemutatásra kerülő – koncert, vagy műsorszám lesz, de előfordul olyan is, hogy a meghívott vendég inkább a rögtönzésre és a humorra helyezi a hangsúlyt. Kamarás Iván például a Roy és Ádámból ismert Nagy Ádámmal érkezik. A gitárduó egy Frank Sinatra-estre készül, Idegenek az éjszakában címmel.

Elhangzott: május 24-én Geszti Pétert várják, aki a rá jellemző frappáns humorra, a véletlen szituációk maximális kihasználására helyezi majd a hangsúlyt. Ősszel pedig Szabó Győző színművész és felesége, Rezes Judit színész, balett-táncos lesz a vendég; a Loveshake színházi duettel.

A rendezvény új háziasszonya, Buza Beáta elárulta: most először fordul elő életében, hogy színpadon tölti be a műsorvezető szerepét. Egészen más feladat ez, mint televízióban interjút készíteni, úgyhogy nagy várakozással és izgalommal tekint az estek elé. A Páholy persze nem idegen tőle, hiszen korábban már volt a rendezvény producere, sokszor ült a közönség soraiban is, így pontosan tudja, hogy a vendégek mitől érzik jól, vagy még jobban magukat. Ezért is került sor néhány apróbb változtatásra, például a szünet újbóli bevezetésére.

A műsorvezető azt szeretné, hogy továbbra is egy kellemes, szórakoztató, sőt elegáns eseményre váltsanak jegyet a zalaegerszegiek és környékbéliek. Illetve, hogy az Egerszegi Páholy egy igazi társasági esemény legyen.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK