2024.05.04., szombat - Mónika, FlóriánZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Edzőmeccset nyert a Kozármislenyben a ZTE FC

2024. március 23. szombat, 17:08
ZalaMedia
A válogatott szünetet kihasználva felkészülési mérkőzést játszott a ZTE FC a Merkantil Bank Liga NB II ötödik helyezettjével, a HR-Rent Kozármisleny csapatával. A pénteken rendezett összecsapást a zalaegerszegiek nyerték.

A hazaiak kezdték jobban a mérkőzést és az első félidő közepén Horváth Dániel passzából Ikonomou szerezett vezetést (1-0). A félidő második felében a zalaiak előtt is adódtak lehetőségek, de a befejezésnél nem koncentráltak eléggé, így a félidőben hátrányban voltak. 

A második félidőben kijött a csapatok közötti különbség, hiszen Márton Gábor minőségi cserékkel tudta frissíteni együttesét. Az 58. percben Sajbán mattolta a hazai védelmet és kiegyenlített (1-1). A 75. percben vezetést szerzett a ZTE FC. A zalaiak gólját Csóka szerezte, aki egy remek Oroszi védés után a kapufáról kipattanó labdát közelről fejelte a házigazda kapujába. 

HR-Rent Kozármisleny – ZTE FC 1-2 (1-0)
Kozármisleny, 300 néző, JV: Katona B.

ZTE FC: Gyurján – Lesjak, Safronov, Evangelou –Vocsicska, Hadida, Kovács B., Kiss B., Medgyes – Németh D., Sajbán. Vezetőedző: Márton Gábor

Csereként pályára lépett: Köcse, Mim, Croizet, Szendrei, Sankovic, Csóka, Bedi

Gólszerzők: Ikonomou illetve Sajbán, Csóka.

A következő héten a ZTE FC már a nagyszombati bajnokijára készülhet, amikor 19:30-tól a DVTK együttesét fogadja a ZTE Arénában.
 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK