2024.04.26., péntek - ErvinZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Szabadtéri edzőhely a kertvárosban

2018. szeptember 20. csütörtök, 19:33
Szerző: -pet-; Fotó: pP
Címkék: Életmód, Edzés, Judo, Sport
A Zalaegerszegi Judo Sportegyesület kezdeményezésére új szabadtéri edzőhellyel bővült a város. A kertvárosi Apáczai művelődési központ belső udvarán a közelmúltban avatták fel CrossGardent.

Mint azt Varga Zoltán, a judo egyesület elnöke érdeklődésünkre elmondta: a street workout pálya társadalmi összefogásban, jórészt sportot kedvelő lelkes vállalkozók és édesapák támogatásával valósulhatott meg.

CrossGarden összefogással

A létesítmény a judosok Apáczaiban működő edzőterme mellett (annak kertjében) épült fel, azonban bárki használhatja a CrossGarden edzőinek jelenlétében. A pálya reggel 8-tól este 9-ig áll nyitva a mozogni vágyók előtt.

A szabadtéri sportudvar – melynek eszközeivel saját testsúlyos edzéseket lehet végezni – húsz vállalkozó összefogásával, mintegy 7,5 millió forintból épült fel. A támogató cégek közötti sikeres együttműködést Varga Attila vállalkozó koordinálta.

A sportudvarba – melyet Balaicz Zoltán polgármester avatott fel ünnepélyesen – többek között húzódzkodó állványok, súlyzórudak, TRX kötél és gyűrű is került. A polgármester elmondta: nemrégiben az ifjúsági sportcentrum területén avattak ehhez hasonló szabadtéri edzőhelyet, a jövőben pedig a jégcsarnok szomszédságában szeretnének újabb street workout pályát építeni.
    

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK