2024.06.24., hétfő - IvánZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Fidesz: Köszönet a támogatásért

2019. június 01. szombat, 11:32
Szerző: V.Zs.
Az európai parlamenti választás nem csak arról szólt, hogy Fidesz-KDNP-s képviselőt delegálhat a párt, hanem egyben véleménynyilvánítást is jelentett - - fogalmazott Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos, az 1-es számú választókerület elnöke.

Mint mondta, nagy sikert értek el, mindenkit sikerült megszólítaniuk, akiket szerettek volna. Az ötven napos kampány munkáját jónak értékelte és megköszönte minden választópolgárnak és aktivistának a támogatást és a segítséget. A számokról szólva elmondta: a választókerületben a részvétel 49,03 százalék volt (37 ezer 323 fő járult az urnákhoz), a Fidesz 59 százalékot ért el (21 ezer 846-an szavaztak a pártra).

Értékelték az EP választások helyi eredményeit

A legjobb eredményt, 80 százalék feletti Fidesz támogatást három településen – Pórszombaton, Pusztaapátiban és Mikekarácsonyfán – értek el. Balaicz Zoltán polgármester a zalaegerszegi eredményeket ismertette: a Fidesz-KDNP listára a szavazók 53, 56 százaléka adta le a voksát. Ezzel az eredménnyel a megyei jogú városok közül – Sopron után – a második legjobb eredményt érte el Zalaegerszeg. A polgármester köszönetet mondott a pártra szavazó választópolgároknak és minden segítőnek, akik munkájukkal támogatták a kampány időszakát. 

Bali Zoltán kampányfőnök és Szilasi Gábor kabinetfőnök szintén megköszönték a rájuk szavazók bizalmát, az aktivisták segítségét. Kiemelték, mennyire fontos a személyes találkozás a választópolgárokkal, hiszen így kapnak igazán visszaigazolást munkájukról, az elért eredményekről. 
 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK