2020.03.29., vasárnap - Zalán Zalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Gyógyító napok Gyenesdiáson

2019. május 13. hétfő, 07:22
Szerző: Nemes Norbert
A Keszthely kistérségében 12 év óta működő Léleknektár kisközösséget az elmúlt évben az a megtiszteltetés érte, hogy beválasztották őket Magyarország ötven legeredményesebb alternatív gyógyászattal foglalkozók közé. A klub vezetői tavaly meghívást kaptak az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkba, ahol a Magyarok Országos Gyűlésén térítésmentes szolgálattevőként vettek részt a gyógyító falu felépítésében és működtetésében.

A békességre törekvést, a test-lélek-szellem megújítását, a másik ember segítésének gondolatát magukénak érezve a Léleknektár Klub vezetése úgy döntött, hogy a Gyenesdiási Nagymezőn 2019. június 27-30-áig életre hívja a Gyenesdiási Gyógyító Gyöngy névre keresztelt rendezvényt, megszervezi a gyógyító falut, amelyre negyedszáznál több, ezotéria terén jártas szakember regisztrált. Az ezoterikus eredetű, valódi gyöngyszemekből fűzött program ügye mellé támogatóként csatlakozott be a gyenesdiási önkormányzat és a Bakonyerdő Zrt. is.

A rendezők úgy érzik, hogy a mai rohanó világban a hagyományos orvoslás létjogosultsága mellet szükség van különféle természetes gyógymódokra, terápiákra; az ember fizikai testén túlmutató, a lelkünk és szellemünk gyógyítására is alkalmas megoldásokra, amelyek a sokszor túlterhelt és esetenként tanácstalan medicinát eredményesen kiegészítik, illetve hatásosan helyettesítik.

Június utolsó hétvégéjén a Nagymezőre hívták mindazon technikák, gyógyító módszerek avatott szakértőit, akik hajlandók önkéntes helytálással, pénzt nem kérve, három napon keresztül, baráti- testvéri kezet nyújtani az alternatív gyógyítás iránt érdeklődőnek.

Minden ember más, így mások az igényeik, más és más értékeket tudnak el-, és befogadni, de a lényeg, hajlandóak-e változtatni az eddig megszokott felfogásukon és értékrendjükön. A hagyományteremtő szándékkal életre hívott program ebben az útkeresésben kíván segítséget adni.

Az önmagunk és mások boldogságának, boldogulásának előmozdításán fáradozók a térítésmentes gyógyításon túl élményfestészeti bemutatókat, előadásokat, meditációkat és mozgásbemutatókat is tartanak majd. Az eseményre kilátogatók a megszerzett ismereteket önfejlesztő módon magukba építve, tartamosan képesek lehetnek arra, hogy megőrizzék az egészségüket. Lesz Qigong és chi kung, jóga, spirituális tornabemutató is. A Természet Háza Látogatóközpontban tartott előadások témája rendkívül szerteágazónak ígérkezik. E helyütt kiállításon mutatkoznak be azok a helyi és környékbeli festők és művészek, akik e tárlatra lélekemelő alkotások elkészítésén fáradoznak.

Az előadásokon szó lesz a szívbéke megszerzésének és megtartásának fontosságáról, az angyalgyógyítások sikerességéről, a test-lélek-szellem hármas egységéről, a mozgásterápiák jelentőségéről, az emberként vállalt „gerinces élet” lényegéről. A gyógyítók köréből jelezte részvételét: csontkovács, természetgyógyász, lélekgyógyász, szellemgyógyász, kristálygyógyász, alternatív mozgásterapeuta, feng shui oktató, angyalterapeuta, kineziológus, hipnózis –és művészetterapeuta, parapszichológus. Jövetelét ígérte: népi gyógyító, masszőr, talpmasszázs terapeuta, ízület kimozgató, fül- és testgyertyát használó gyógyító, shiatshu masszírozó, reiki mester, energiagyógyász és asztrológus is.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK