2021.10.19., kedd - NándorZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

A sikeresebb Keszthelyért

2016. szeptember 19. hétfő, 14:32
Szerző: N.N.
A keszthelyi önkormányzat képviselő-testülete a közelmúltban elkészíttette a város közel kétszáz oldalas, összetett marketing stratégiáját, hogy még eredményesebben használja ki a turisztikai környezetét.

Ezenkívül, hogy hatékonyabban használják ki a kommunikációs csatornákat és hogy átalakítsák a médiahasználati szokásokat. A szakmai irányok felvázolása, a pillanatnyi helyzet értékelése, a sikeresebb jövőkép lehetőségeinek felvázolása mintegy 8 millió forintba került.

A szaktanulmányt a testület és a meghívott szakemberek számára egy munkaértekezleten mutatták be a fővárosi székhelyű Lounge Design cég munkatársai. A városmarketing stratégia a város imidzsét kívánja növelni úgy, hogy a meglévő értékeket vonzó módon próbálja integrálni. A készítők szerint a településnek nincs lemaradása, de az előnyöket még mindig nem kommunikálja kellő hatékonysággal.

A megannyi fesztiválnak, rendezvénynek, programnak, múzeumnak nagyobb nyilvánosságot kell kapnia a jövőben, hogy még több turista érkezzen Keszthelyre. A szakmai iránymutatás készítői sok helybéli véleményét is szondázták.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK