2024.06.23., vasárnap - ZoltánZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Szavazz a Bogáncsra!

2020. április 08. szerda, 19:11
Szerző: Bánfi Kati; Fotó: B.K.
Manapság sok mindenki szorul segítségre, ha másra nem, lelki megnyugtatásra. Most olyan kérést továbbítunk, ami szó szerint csak egy gombnyomásba kerül. A Bogáncs Zalaegerszegi Állatmenhely pályázaton indult április elején, ahol a befutók orvosi ellátást nyernek egymillió forint körüli összegben. A győzelmet a szimpatizáns szavazatok száma dönti el.

Örökbefogadni lehet, látogatni nem

 - A Bogáncs Zalaegerszegi Állatmenhely körül mindig történik valami jó, valami közösségi, valami szívet melengető esemény. Sajnos az idén tavasszal a járvány mindent elsodort, úgy a Kutyahúsvétot, mint a rendszeres, vagy alkalmai sétáltatókat, az örökbe fogadni szándékozók érdeklődő látogatását a menhelyen. Mindenek ellenére egy-egy táp vásárlási kampánnyal, pénzadományokkal hűséges támogatóink a legrosszabb időben is kitartanak mellettünk, és tudjuk, reméljük, hogy a FORESTO kampányban szavazataikat is a Bogáncsra fogják adni – mondta dr. Rumi Krisztina, a Bogáncs Zalaegerszegi Állatvédő Egyesület elnöke. 

Hogy, mit kell tudni a pályázatról?  A magukat kizárólag adományokból, támogatásból, vagy a személyi jövedelemadó 1 százalékának felajánlásából fenntartó állatmenhelyeknek újra egy kiváló lehetőség adódott. A Bayer Hungária Kft. által szervezett „FORESTO az állatmenhelyekért” elnevezésű kampány.

- Kiváló, mert alapoz az adott menhely által már eddig elért eredményekre, annak ismertségére. Ezzel biztosítja, hogy valóban olyan védőhely nyerhesse el a három pénzdíj valamelyikét, amelynek legalitását és elismertségét a szavazatot leadók személye garantálja. Nyilvánvalóan az szavaz az adott állatmenhelyre, aki a szervezet munkáját ismeri, és annak tevékenységét elismeri. Kiváló az elgondolás abból a szempontból is, hogy a legtöbb szavazatot kapott állatmenhelyek működését még egy szakmai zsűri is megvizsgálja. Így biztosak lehetünk abban, hogy garantáltan jó helye lesz annak, az 1.500.000, 1.000.000 vagy 500.000 forintnak amely, majd valamely állategészségügyi termékre, vagy szolgáltatásra fordítható a kiíró kft-vel kötött szerződés alapján. Amennyiben a Bogáncs nyerne, állatorvosi költségekre, ivartalanításra szeretnék felhasználni a felajánlott összeget. Előre is köszönjük a támogatást, a szavazatokat, melyekkel jelenleg segíteni tudnak, az esetlegesen felajánlott tápok mellett. Reméljük, hogy minél előbb személyesen is találkozhatnak az állatbarátok a menhelyen jelenleg ellátott 200 kutyussal. Számukra most duplán nehéz a bezártság, hiszen az eddigi időnkénti önkéntesek biztosította sétáltatások is szünetelnek. Örökbefogadási szándékot azonban telefonon lehet jelezni és megfelelő feltételek megléte mellett annak nincs akadálya - folytatta.

Szavazni május 19-ig lehet a https://www.foresto.hu/hu/menhely-palyazat/ weboldalon Zala megyét megkeresve, a Bogáncsra. 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK