2020.08.11., kedd - Zsuzsanna, TiborcZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Édes hétvége a Keresztury VMK-ban

2018. február 22. csütörtök, 18:53
Szerző: ZalaMédia
Csokoládé manufaktúrák, kiállítók, kóstoltatók, kézműves foglalkozások, színpadi műsorok, előadások, amatőr tortaverseny és sok más édes program várja a látogatókat március 3-án és 4-én a Keresztury Dezső VMK-ban. Az Édesség Napok - CsokoláDays központi szereplője a csokoládé lesz.

Szombaton délelőtt 10 órától már csokis játékokkal várják a legkisebb korosztályt. A nap folymán a látogatók beavatást nyerhetnek a csokis desszertek készítésébe, a temperálás folyamatába, de a muffin díszítés technikáját is el lehet sajátítani. Délután pedig sor kerül az év elején meghirdetett tortaverseny eredményhirdetésére is.

Vasárnap kreatív cukrászbemutató várja az érdeklődőket, a vállalkozó kedvűek pedig megismerkedhetnek a tortakrémkészítéssel és tortadíszítéssel. Délután pedig mind a kicsiket, mind a nagyokat "a nagy csokievő verseny" várja.

Jegyek online és elővételben már kaphatók a Keresztury Dezső VMK, az Art Mozi és a Hangversenyterem jegypénztáraiban. A szervezők ígérete szerint az első 50 gyermek mindkét nap meglepetésben részesül.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK