2020.10.21., szerda - OrsolyaZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Az év felelős foglalkoztatója

2017. november 20. hétfő, 15:03
Szerző: V.Zs.; Fotó: Seres Péter
A Zalavíz Zrt. elnyerte kategóriájában „Az év felelős foglalkoztatója 2017” címet. Az OFA pályázatán a 76 pályázó közül a zalaegerszegi cég vezérigazgatója vehette át az első díjat Varga Mihály minisztertől.

Ebből az alkalomból sajtótájékoztató keretében gratulált az elismeréshez és méltatta a társaság munkáját, Vigh László országgyűlési képviselő, Balaicz Zoltán polgármester és Bali Zoltán, a gazdasági bizottság elnöke. Elhangzott, a Zalavíz Zrt. 350 dolgozóval rendelkezik és közel 130 ezer fő lát el egészséges ivóvízzel és gondoskodik a keletkezett szennyvíz elvezetéséről és tisztításáról. A vállalatnál kiváló szellemi műhely alakult ki, melyben fejlesztési ötletek születnek és ehhez olyan munkakörnyezet, ahol a dolgozók jól érzik magukat.

Igényfelmérés, munkaerő-megtartás, bérrendszer átalakítás

Arnhoffer András elnök-vezérigazgató a sajtótájékoztatón az elnyert pályázat részleteiről beszélt. Mint mondta, a társaságnál a legfontosabb a munkaerő megtartása, a kölcsönösségre alapuló munkarend kialakítása, a bérrendszer átalakítása. Az átlagkeresetet 23 százalékkal növelték és dolgozóik körében igényfelmérést is végeztek. Újra tárgyalták az üzemi megállapodásokat. Fontosnak tartják a munkatársak oktatásokon való részvételét, és szabadidős programokat is szerveznek.
      

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK