2022.11.27., vasárnap - VirgilZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Friss lapszám és Cigiszünet

2017. november 14. kedd, 19:15
Szerző: -pet-; Fotó: pP
A kulturális folyóirat legfrissebb lapszámával, illetve legújabb regényével mutatkozott be Bubits Tünde, a Pannon Tükör nemrégiben megválasztott főszerkesztője.

A Keresztuy VMK kávézójában megrendezett eseményen dr. Gyimesi Endre, a lapot kiadó Pannon Írók Társaságának elnöke mondott köszöntőt.  A Pannon Tükör idei 5. lapszámát Bubits Tünde és Szemes Péter főszerkesztőhelyettes ajánlották az érdeklődők figyelmébe. A művészeti periodika új vezetője a szépirodalmi írásokat, míg helyettese az újságban megjelent tanulmányokat és a kritikákat értékelte. Nagygéci Kovács József szerkesztő pedig a megújult online tartalomról szólt.

Irodalom, tanulmányok és új regény

Szemes Péter, Bene Zoltán és Bubits Tünde

A rendezvényen bemutatásra került Bubits Tünde Cigiszünet című, napokban megjelent regénye is, melyről Bene Zoltán szerkesztő beszélgetett a szerzővel.

A folyóirat mostani számának és a regénynek a borítóját is Németh Miklós képzőművész grafikái díszítik, akinek alkotásaiból egy mini-kiállítás nyílt a kávézóban.

Ferencz Győzőt is köszöntötték 80. születésnapja alkalmából

Az est folyamán köszöntötték Ferencz Győző újságírót, a Pannon Tükör első olvasószerkesztőjét, 80. születésnapja alkalmából. A Zalai Hírlap és az Olajmunkás korábbi munkatársának Tolvaj Márta alpolgármester adott át oklevelet, megköszönve a szakmában eltöltött sok évtizedes tevékenységét.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK